Prva i jedina neinvazivna tehnologija za konturisanje tela, dokazano u proverenim i objavljenim studijama, uklanja masno tkivo i zateže kožu.

Šta je BodyFX?

BodyFX je prva i jedina neinvazivna tehnologija za konturisanje tela, dokazano u proverenim i objavljenim studijama, uklanja masno tkivo i zateže kožu. Rešava problematično masno tkivo na većim površinama poput abdomena, leđa i butina.

BodyFX funkcioniše korišćenjem različitih klinički dokazanih tehnika, uključujući radio frekventnu energiju i negativni pritisak primenjen na kožu i masno tkivo ispod nje.


Da li je tretman bolan i koliko je seansi potrebno?

Većina korisnika Body FX kaže da je tretman bezbolan i da se jedino može osetiti blago zagrevanje kože i njeno nežno pulsiranje kao posledica delovanja vakuma i radio-frekventnih talasa pri otklanjanju neželjenih masnih naslaga.

Preporučuje se osam tretmana, po jedan tretman nedeljno. Postepena poboljšanja mogu se videti već nakon prvih nekoliko tretmana – a ono što se primeti posle prvog tretman je glatka i nežna površina kože.


Sigurno, komforno i efikasno rešenje za oblikovanje tela!


video

Koliko je tretman siguran?

Serija RF talasa se isporučuje intezitetom od milion impulsa u sekundi čime se period kontakta jednog talasa sa površinom kože svodi na minimum. Tretman je veoma siguran i neinvazivan, a kako bi se povećala bezbednost, temperatura kože se tokom tretmana stalno prati. Ovo termičko praćenje pruža najveć istepen kontrole temperature i izbegavanje bilo kakvih neželjenih efekata.

Koja vrsta post-procedurne nege je potrebna?

Apsolutno nema nikakvih problema da se narušava normalan život posle tretmana, tako da se on može uraditi i tokom pauze za ručak. Pacijenti će primetiti crvenilo i osetiti toplotu na tretiranom području, što će se smiriti posle nekoliko sati tako da ni u kom slučaju ne utiče na obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Rezultati BodyFX tretmana