Votiva nudi vidljive i trajne rezultate!

Šta je Votiva?

Votiva je bezbedan i udoban tretman za rešavanje estetskih i zdravstvenih vaginalnih problema. bez operacije. Ako patite od slabe cirkulacije, bolnog osećaja inkontinencije (nevoljno mokrenje) Votiva je savršena za Vas.
Votiva koristi radiofrekventnu energiju, gde oslobađa toplotu i time proizvodi novi kolagen i elastin koji vrše zatezanje spoljašnosti i unutrašnjosti vagine.

Kako Votiva funkcioniše

Votiva može pomoći usled starenja i nakon porođaja
Votiva FormaV i FractoraV mogu se upotrebiti kod unutrašnjih i spoljašnjih vaginalnih problema s veoma brzo vidljivim rezultatima.
Oba Modela FormaV i FractoraV su ručni uređaji čime se omogućava precizna kontrola delovanja na tačno određene oblasti. Votiva koristi tehnologiju grejanja kako bi povećala elastičnost vagine i poboljšala kvalitet života.

Rezultati nakon tretmana

Rezultati se mogu videti odmah, sa osetnim poboljšanjem svakim tretmanom tokom sledećih nedelja.


Vaš izbor broj jedan za siguran i efektan tretman za zdravlje žena!


video

Forma V

Raznovrsnost FormaV omogućava lekaru da obezbedi udoban tretman i trajno rešenje za različite zdravstvene probleme koji se javljaju usled starenja, hormonskih promena ili fizičkog oštećenja.
Pacijnt ima odmah vidljive rezultate, sa stalnim poboljšanjem tokom narednih nedelja.

Fractora V

FractoraV koristi prilagođenu frakcionu RF energiju za poboljšanje površinskog tonusa kože i rešenje problema suvoće, do dubinskih problema (duboko zagrevanje i zatezanje) obnavljanja površine kože.
Bi-polarni RF-tretman omogućava lekarima da precizno tretiraju ciljanu zonu radi preciznog neinvazivnog tretmana.
FractoraV omogućava potpuno dubinsko zagrevanje koje poboljšava remodelovanje elastina i kolagina i tako pozitivno utiče na zdravlje i kvalitet života žene.