Vrhunsko neinvazivno obnavljanje kože bez hiruškog zahvata.

Šta je fractora?

Fractora je tretman podmlađivanja i osvežavanja kože koji smanjuje bore kako bi se usporio efekat starenja i obnovila koža do mladalačkog izgleda.
Fractora Vam omogućava da se osećate i izgledate mlađe.
Korišćenjem kombinacije bipolarne radiofrekventne energije i mikro-igli, Fractora daje rezultate kao kod hirurških procedura, sa minimalnim bolom i bez potrebe za sedativom.

Siguran, nežan
i efikasan tretman
kože!

Na koje delove Fractora deluje?

Najčešća područja koja leči Fractora su obrve, obrazi, deo oko usta, linije osmeha i vrat. Pacijetni često tretiraju celo lice i vrat sa tehnologijom Fractora, mada su i manja područja kao što su nos i obrazi, gde se mogu pojaviti ožiljci od akni, često popularna za lečenje.


BORE • AKNE • OŽILJCI • TEKSTURA KOŽE


video

Šta očekivati nakon tretmana i koliko je tretmana potrebno?

Nakon tretmana, pojaviće se crvenilo i otok tretirane zone, a možda ćete imati i neke dodatne modrice kod inekcionih tačaka. Oticanje i crvenilo će se smanjiti u narednim danima, ali može trajati do nedelju dana (ili više ako ste skloni oticanju), posebno kod intenzivnijih tretmana.

Broj tretmana zavisi od mesta koje se tretira. Obično je potrebno uraditi 4 tretmana. Mogu se ponavljati na dve nedelje, jednom mesečno ili jednom u par meseci kao održavanje.

Šta Fractoru čini različitom od CO2 laserskog obnavljanja kože?

Fractora je revolucionarna frakcionarna tehnologija koja nudi izuzetan tretman kože koji je uporediv sa najboljim dvodimenzionalnim CO2 laserima. Osim toga, Fractora je sigurna za ponovne tretmane na vratu, grudnom košu i svim drugim površinama lica, dok CO2 nije. Pored toga, uz mogućnost izbora između gustina pinova i dubina, Fractorin pristup "Designer Dermis" omogućava prilagođene tretmane od površnih problema kože (pigmentne lezije, fine linije, teksture) sve do dubljih tkiva (bore, zatezanja kože, cistične akne, ožiljci).

Rezultati Fractora tretmana