Najbrži IPL rezultati - Za foto-podmlađivanje je potrebno 1-2 tretmana, u poređenju sa 4-5 kod konkurentskih uređaja

Šta je Lumecca?

Lumecca je proboj u tehnologiji intezivno pulsirajućeg svetla (IPL) koji emituje 3 puta više energije u dometu od 500 do 600 nm radi poboljšanja efikasnosti kod vaskularnih i pigmentiranih lezija. Optimizovana je za tretiranje raznih tipova kože i stanja u samo jednom tretmanu.

Koje regije se tretiraju?

Lumecca se može koristiti na svim delovima lica i tela. Najčešća područja tretiranja su zone koje su redovno izložene Suncu: lice, vrat, dekolte, noge, ruke i šake.


Da li je tretman bolan i koliko je seansi potrebno?

Zahvaljujući posebnom mehanizmu hlađenja procedura je bezbolna.

Za samo 1-3 seanse Lumecca poboljšava izgled:
• Staračkih pega/fleka
• Oštećenja od Sunca
• Vaskularnih lezija (kapilara)
• Crvenila
• Pega


Sigurno, nežno i efektivno obnavljanje kože!


video

Koliko brzo ću videti rezultate?

Poboljšanje tena i blistavija koža vide se odmah nakon tretmana. Ten je čistiji, koža kontinuirano izgleda blistavije i podmlađeno. Stvarni vidljivi rezultati, u smislu smanjenja inteziteta crvenila, eliminacije kapilara i fleka postižu nakon 1-2 nedelje.

Kako ću izgledati nakon tretmana?

Lagano crvenilo i osećaj toplote normalna su pojava nakon tretmana i nestaju tokom sat vremena. Posle 24-48 sati fleke postaju nešto intenzivnije, braon boje, a nakon nekoliko dana se prosto sljušte i koža u celini izgleda lepše i svetlije. Nakon tretiranja vaskularnih lezija može se intenzivirati crvenilo koje traje 1-2 dana. Sami kapilari mogu postati naglašeniji što se povlači nakon par dana ili čak mogu nestati u toku samog tretmana. Šminku je moguće naneti odmah nakon tretmana.

Rezultati Lumecca tretmana